Zoeken maar!

maandag 13 augustus 2012

Wat is dit?? Dottingtool

Written by: Deborah

Heey iedereen! vandaag weer een nieuw soort post: Wat is dit? omdat sommige mensen niet weten wat het precies is leggen wij het hieronder uit:

WAT IS DIT?
Naam: Dotting tool/ Nail dotter
Wat is het: Het is een soort stokje met aan allebei de kanten een bolletje (je hebt ook dotting tools met aan 1 kant een bolletje). Die bolletjes hebben verschillen maten van grootes.
Wat doe je er mee: Het is erg handig om leuke stipjes mee te maken op je nagels of kleine dingen mee op te pakken
Hoe doe je het: Erg simpel! Je hebt op een stukje papier wat nagellak en je kiest de grootte van het stipje wat je wil, dus je kiest de goede maat dotting tool. Je doopt het puntje in de nagellak en stipt daarna op je nagels.
Je kan ook kleine dingen oppaken zoals een rhinestone ofzo. Dat doe je door met het puntje van de dotting tool op het nog een beetje natte nagellak (zodat het wat je wilt oppakken blijft plakken) en dan doe je je dotting tool op het bovenkantje van het wat je op wilt pakken. Zo kun je het erg makkelijk op je nagel aanbregen!
Waar kan je het kopen?: 2 kanten dotting tools kan je online vinden. Op nagellak webshops of marktplaats. Een dotting tool met aan een kant een bolletje kan je gewoon in de drogist vinden.

dotting tool/ nail dotterdotting tool/ nail dotter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten