Zoeken maar!

donderdag 22 november 2012

Review: Essence colour and change

Written by: Marieke

Een tijdje terug is het schap van Essence vernieuwt bij de Kruidvat. Waarschijnlijk hebben jullie dat gezien. Ook zijn er toen een aantal nieuwe nail art spulletjes toegevoegd aan het schap. Bijvoorbeeld de Colour and change. Vandaag review ik die voor jullie. lees snel verder.Zo zien de potjes eruit. Je hebt 2 stappen. Stap 1: is het kleurtje en stap 2: de topcoat striper. Het zou moeten zijn dat als je je nagels met stap 1 hebt gelakt en het is droog, dat je dan met de striper leuke figuurtjes kan maken en het van kleur verandert. Dat gaan we dus even uittesten.
Op deze foto kan je zien hoe de lak er zonder topcoat (of kleurverandering) uitziet.


Op de eerste nagel heb ik geprobeerd streepjes te maken, wat op zich nog wel ging. Op de tweede nagel heb ik stipjes gemaakt. Helaas ziet dat er niet mooi uit. en je hebt opeens iets bols op je nagels. Op de derde nagel probeerde ik een hartje te maken, wat ook niet zo goed gelukt was. En tot slot op mijn pinknagel heb ik helemaal met de topcoat gelakt.

Zelf vind ik stap 2 met de striper niet zo fijn werken. Wel vind ik de kleur super mooi met een topcoat (over de hele nagel). TIP: als je een nail art hebt gemaakt met de striper topcoat, mag je er geen normale topcoat overheen doen! Dan verandert hij helemaal van kleur.

Hier nog wat informatie over het lakje: 04 unexpected galaxy. En er zit 8 ml in.
In de striper zit 4 ml.

En wat vinden jullie van dit lakje?
Je kan de striper en het colour and change lakje vinden bij de kruidvat voor €2,00 per stuk.


6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hoi! bedankt voor je leuke reacties! Er komt binnenkort een post waarin je je blog mag promoten, en we willen je vragen dat bericht dus af te wachten en dus bij een gewone reactie jouw link niet te doen. xxx
   made

   Verwijderen
 2. Ik heb er wel meerdere minder positieve verhalen over gehoord! Wat heb je een leuke blog! Ik ben je dan ook meteen met bloglovin gaan volgen! Hopelijk nee je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze inderdaad ook zien liggen in de schappen, maar heb ze toch laten liggen, aangezien ik vooral veel negatievere verhalen heb gehoord over deze producten. Maarja, het is Essence dus lekker goedkoop, ik ga gewoon een gokje wagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Neem je een kijkje op mijn blog? Beautypromiss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze toen der tijd ook meteen gekocht, ik heb namelijk de vervelende gewoonte om ALLES wat nieuw is van essence ook te kopen. Thuis uiteraard ook meteen geprobeerd, en zo'n beetje hetzelfde resultaat geboekt als jij, sindsdien heb ik alle drie de kleuren nooit meer (op deze manier) gebruikt.. :( Typisch gevalletje van helaas pindakaas, maar ach... Voor dat geld kun je ook nog eens iets uitproberen toch?! X

  BeantwoordenVerwijderen