Zoeken maar!

vrijdag 25 januari 2013

Primark: review caviar manicure

Written by: Marieke

Hay iedereen, vandaag een review over het caviar setje van de Primark. Na crackle en magnetic is Caviar nu de trend. Ciaté begon met de trend en bracht in 2012 een setje uit. Daarna volgden veel andere merken. Kijken jullie mee naar het setje van de Primark?Zo ziet het setje eruit. Er zitten 4 producten in namelijk:
- Een nagellakje
- Beads
- Een trechtertje 
- Een plastic bakje

Hoe werkt het: 
Lak je nagels met het lakje. Van te voren dacht ik al dat de roze kleur niet dekkend zou zijn. Helaas was dat ook zo. Ik heb 3 laagjes gebruikt en hij is nog steeds niet helemaal dekkend.  Ook ruikt het lakje erg chemisch.Als je de beads erop wilt strooien moeten ze natuurlijk wel blijven plakken. Dus lak je de nagel waar je de caviar manicure wilt nog een keer. Dat heb ik gedaan bij mijn ringvinger. Als je dat gedaan hebt moet je niet wachten tot het droog is maar meteen de beads eroverheen strooien. De beads die er naast vallen, vallen in het plastic bakje. 


Ook moet je de beads goed aandrukken, zodat ze goed vast zitten.De beads die in het plastic bakje zijn gevallen kan je met het trechtertje weer terug in het flesje doen.

Dan is dit uiteindelijk het resultaat! Zelf vind ik het erg leuk, misschien nog wel leuker als de crackle en magnetic trends. Alleen kost het wel meer tijd. Ik vind het wel erg jammer dat het lakje niet dekt. Maar ik ben er wel super blij mee!

Nog even wat informatie:
In het lakje zit 10 ML.
Het flesje bestaat uit 14 gram beads.
Je koopt het bij de Primark voor €3,50
Ook heb je nog andere soorten met beads zoals deze flesjes: Wat vinden jullie van de caviar trend?
Zoals jullie al hebben gelezen is dit setje te koop bij de Primark voor €3,50 
Wil je liever een andere kleur? Dan kan je ook kiezen voor het zwarte caviar setje of de gemengde. 

6 opmerkingen:

 1. Leuk! ik heb ook verschillende setjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een erg leuke trend, zou zelf ook wel zo'n setje willen kopen binnenkort

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Die potjes op die foto met al die verschillende kleuren, zijn die zo bij Primark te koop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Nee helaas zijn die potjes niet te koop bij de Primark. Wel kan je die bij webshops bestellen (bijvoorbeeld nailways.nl). En soms kan je ze vinden op de markt.

   Verwijderen
 4. Ik vind het echt cool ik heb zelf ook een setje!!!

  -xxx-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zou je die ook ergens anders kunnen kopen dan bij de primark? Ik woon namelijk kilometers van de dichtbijzijndste primark voor mij af. X

  BeantwoordenVerwijderen