Zoeken maar!

woensdag 9 januari 2013

Trind set

Written by: Deborah


Hoi, vandaag laat ik jullie een lange review zien over de mooie trind set die ik met sinterklaas avond gekregen heb! Het is een hele mooie maar ook vrij dure set die ik al heeeeeel lang wilde! De set bestaat uit 4 verzorgende artikelen in de vorm van een nagellakje, 1 speciale vijl, handcrème en 2 houten bokkenpootjes. Ik ga de producten met jullie langs:Nail repair

De nail repair houd je nagels sterk en moet je net zoals een normale lak aanbrengen op je nagels. Het is een goed substantie waardoor dit makkelijk te doen is! Ook kan je de nail repair tegelijkertijd gebruiken als een bace coat. De droogtijd is erg kort!

Nail balsem

De nail balsm zorgt ervoor dat je nagel minder splijt en er mooi en verzorgd uit ziet. Je moet de nail balsem aanbrengen op de nagel (als er nog niks op je nagel zit!) zodat het goed kan intrekken. De balsem is ongeveer na 2 minuten al ingetrokken en de rest moet je inmasseren.

Cuticle remover

De cuticle remover is voor de nagelriemen zodat ze niet vast blijven zitten op je nagel waardoor de nagel minder snel groeit. Je kan er ook overtollige stukjes mee verwijderen. De substantie is er handig en het is makkelijk aan te brengen met behulp van het kwastje.

Cuticle balsem


Met de cuticle balsem maak je de nagelriemen mooi glanzend en gezond. Je kan het makkelijk aanberegen en je moet 2 minuten wachten en daarna masseren. De cuticle balsem is heel goed voor je nagelriemen.

Trind hand repair

De hand repair bevat natuurlijke vitamines waardoor je handen er erg mooi en verzorgd uit gaan zien! De hand crème trekt snel in en is echt aan te raden!

De bokkenpootjes 

De bokkenpootjes zijn voor het naar achter duwen van de nagelriemen. Ze werken erg goed.

De nail magic 

De nail magic is een erg goede vijl die de dode cellen boven op je nagels makkelijk weg vijlt.  

Ik ben erg blij met de producten, je moet ze 2 weken lang elke dag gebruiken. Dat heb ik gedaan en mijn nagels/nagelriemen/handen zien er weer stralend uit! Ik kan jullie deze set heeeeeeel erg aanraden, het lijkt duur maar het is toch een hele aanbieding vergeleken de producten los en het is het meer dan waard!
De set kost 40,00 en is te koop bij onder andere de Dio.

1 opmerking: