Zoeken maar!

vrijdag 17 mei 2013

Swatches: Brische

Written by: Marieke


Vandaag heb ik weer eens een artikel voor jullie met swatches van een lakje. Dit keer van een lakje uit Spanje! Ik heb dit lakje van Deborah gekregen. Deborah was in de meivakantie lekker naar Zuid-Europa gegaan, om eens goed vakantie te vieren :). Ze heeft uit Spanje ook wat dingen voor mij meegenomen (<3). Vandaag laat ik jullie 1 van die dingen zien namelijk een mooi roze lakje van het merk: Brische. Kijken jullie mee?Zo ziet het potje eruit. De kleur komt op deze foto helemaal niet tot zijn recht. De kleur is namelijk meer als de eerste foto, alleen dan nog lichter roze. Op deze foto lijkt hij rood, maar hij is dus roze. Ik heb deze foto toch toegevoegd, zodat jullie de vorm en opdruk van het flesje kunnen zien. Brische Cosmetics is een Spaans merk dat je niet hier in Nederland kan vinden. Dat is natuurlijk erg jammer, maar als nog wilde ik dit lakje heel graag aan jullie laten zien wegens de mooie kleur (die uiteindelijk niet tot zijn recht kwam :)). Ik heb op het lakje geen nummer kunnen vinden. Nu op naar de swatches.
Ook op deze foto kan je de kleur niet goed zien. De kleur op je nagels is wel ietsje donkerder dan in het flesje is. Dus dan wordt het uiteindelijk de kleur die je bij de eerste foto ziet op je nagels. Wat me op viel is dat ik het kwastje heel fijn vind! Hij is niet zo breed, maar toch niet tè dun. Het is als nog makkelijk lakken bij je nagelriemen en je kan beter aan de zijkanten lakken. Een pluspunt dus! Ook houdt de dop lekker vast en is het dus een fijn geheel om je nagel mooi en precies te lakken.

Vinden jullie het leuk om buitenlandse producten te zien/lezen voor de afwisseling?
Het lakje komt uit Spanje. De prijs weet ik niet, want ik hen hem gekregen van Deborah.

9 opmerkingen:

 1. Wanneer komt er weer eens een artikel??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Slechte blog
  Al super lang geen artikel meer geweest
  Zelfs geen reactie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als je zonodig wilt stoppen hiermee schrijf daar dan nog ff een artikel over aub DUIDELIJKHEID eerst waren jullie wel een leuk blog maar jullie willen alleen maar bezoekers daar moet je iets voor doen maak leuke artikeltjes ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad je hebt helemaal gelijk!!!

   Verwijderen
 4. Wanneer komt er eindelijk weer een artikel, dit duurt gewoon echt te lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oké 7 maanden geen artikel ik stop met volgen

  BeantwoordenVerwijderen