Zoeken maar!

vrijdag 24 augustus 2012

Nailart week: Aardbei nagels

Written by: Marieke


Dit is alweer het derde en het laatste artikel van de Nailart week.
Eergisteren had ik jullie de Flakies nails laten zien. Toen zagen jullie al een voorproefje van de aarbei nagels. Nu ga ik het ook voor jullie stap voor stap uitleggen.
Veel plezier!1. We beginnen natuurlijk eerst met een Basecoat aan te brengen. Daarna pak je een rood lakje en lak je je nagels rood. Door middel van meerdere laagjes kan je het goed dekkend maken.2. Nu pak je een dottingtool (Satéprikker) en maak met een (donker) groen nagellakje allemaal lijntjes in de vorm van driehoekjes en lak dat met je kwastje in.3. Pak een papiertje en druppel daar gele nagellak op. Dan pak je je dottingtool of satéprikker en maak allemaal langwerpige stipjes (zie hiernaast).Het resultaat! (vergeet niet dat je er een topcoat over moet doen)
Het resultaat! (vergeet niet dat je er een top-coat over heen moet doen!)
Ik heb voor deze nailart 2 lakjes van Catrice en 1 lakje van Essence gebruikt.
het gele lakje van Catrice heet: Birdy Reloaded.
Het groene lakje is van de oude collectie, het lakje is dus niet meer te verkrijgen maar hij heet: I sea you! Het rode lakje voor de ondergrond is van Essence en heet: Ready for Action en is helaas niet meer te vinden. Natuurlijk kan je ook andere merken gebruiken.


Voor de stipjes en de blaadjes heb ik een dottingtool gebruikt. Als je die niet hebt kun je het vervangen door een satéprikker te gebruiken. Ook heb ik het palletje van Konad gebruikt om de nagellak op te druppen. Dat is te vervangen door een papiertje.
En hoe vonden jullie het?

Catrice en Essence nagellak is bij de kruidvat te vinden.
Catrice Nagellak kost €2,50 en Essence nagellak €1,29.
Konad producten kan je online vinden. Dottingtools ook. Ook heb je een dottingtool van Essence die je bij extra nailart schappen kunt vinden in de Kruidvat. Die kosten: €1,80/€2,00

3 opmerkingen:

 1. Hoi Marieke,

  Ik vind jouw nailart wel mooi en simpel. Misschien mag ik een paar opmerkingen maken. Ik volg allerlei blogs ivm nailart.

  In de eerste plaats vind ik een nailart op natuurlijke nagels veel mooier en toffer dan op een nagelrad.

  Ten tweede vind het niet fijn wanneer ik een nailart leuk vind, dat ik tot de vaststelling kom dat de gebruikte lakjes niet meer te verkrijgen zijn. Dus gebruik je best actuele lakjes.

  Ten derde kun je de gebruikte tools, merken en nummers of namen van de kleuren best gewoon opsommen in een lijst met benodigdheden. Dat is lekker overzichtelijk.

  Ik wens je nog veel succes met je blog en ik hoop dat je niet boos bent wegens mijn opmerkingen. Greetz. G

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Greetz. G Bedankt voor je tips :) Alleen met 1 ding zijn we het zoiezo niet eens! En dat is tip 2.... Want als ik ideetjes heb over een leuke nailart die ik jullie wil laten zien, moet ik dan echt een nieuwe rood, groen en geel aanschaffen? Ik gebruik lakjes die niet meer te koop zijn natuurlijk nog! maar verder bedankt voor je tips :)

  xxx Made

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hebben jullie dit idee van cutepolish??

  BeantwoordenVerwijderen