Zoeken maar!

maandag 20 augustus 2012

Nailart week: Engelse Nagels

Written by: Marieke

Dit is het eerste artikel van de Nailart week.
Vandaag ga ik jullie uitleggen hoe je Engelse Nagels kunt maken.
Ik laat jullie zien hoe je het stap voor stap moet maken.
Laten we maar beginnen!

1.
 Als eerste doe je natuurlijk een basecoat op. Dat moet je even laten drogen. Daarna pak je een (donker) blauw lakje en lak je je nagels helemaal. Zorg dat de lak goed dekkend is. Dat kan je doen door meerdere laagjes aan te brengen. Pas wel goed op als je dit doet, want als je veel laagjes doet moet je het tussendoor goed laten drogen.
2. Pak een witte stiper (een nagellakje met een extra dun kwastje) en zet een dik streepje van boven naar beneden op de nagel. Doe dit ook van rechts naar links. Nu heb je een plus gemaakt. Daarna ga je tussen de vier lijnen nog één lijn zetten, waardoor er ook een kruis ontstaat.3. Pak een rode striper. Ga met de stiper over het witte heen, maar zorg wel dat het witte nog een beetje te zien is.
Het resultaat!
Ik heb voor deze nail art een Essence multi dimension lakje gebruikt met als naam: 76 Cool And The Gang. Dit lakje is helaas niet meer te koop. Je zou hem nog kunnen vinden in de uitverkoop bak. Ik heb ook 2 stripers gebruikt van de Etos. In de kleuren rood en wit.En hoe vonden jullie het eerste artikel van de Nailart week? Laat het me weten!
De stripers van de Etos kosten €2,00,
Het lakje van Essence kan je helaas niet meer vinden maar kost in de uitverkoop bak rond de €0,50/€1,00.

1 opmerking:

  1. Hey die nagellak heb ik ook opgehad, heb het er net gisteren weer afgehaald. Op mn andere hand ik ik de amerikaanse vlag! -xxx-

    BeantwoordenVerwijderen