Zoeken maar!

woensdag 13 februari 2013

Nails With The Nature #5

Written by: Deborah

Hoi iedereen, vandaag weer een NWTN! Voor de nieuwe mensen, dit is een bericht waar we met een lakje een bijpassend iets zoeken in de natuur! Tot nu toe hebben we de lakjes alleen vergeleken met bloemen maar vandaag komt daar verandering in!

We hebben vandaag een zwart lakje met de naam: onyx gebruikt bij NWTN. Zoals ik al zei hebben we het niet vergeleken met een bloemetje want dat zou ook bijna onmogelijk zijn! Maar met mijn konijn, ik heb een zwarte/witte lotharinger. Weetje wel, zo een die wit is met zwarte stipjes. Hier komen de foto's: Oja, De camera stelde of het konijn vast of het lakje (Grrrr) dus daarom is het lakje een beetje wazig maar, Het lakje is niet echt bijzonder omdat hij gewoon zwart is dus dat is niet heel erg.Dit is hem dan! Het is een mannetje en hij heet kony :). Hij is ongeveer 4 jaar oud.
Het was moeilijk om hem op de foto te krijgen maar toch is het vrij goed gelukt!
Het lakje dekt in 1 à 2 laagjes maar is vooral geschikt voor een nailart, want wie draagt er nou alleen zwarte nagels? Ja, misschien is het met een special effect topper wel mooi :).
Bij deze NWTN zit wat extra's want ik heb er nog een nailart bij gemaakt:


  1. Lak je nagel met wit.
  2. Maak de zwarte oren van het konijn.
  3. Maak een zwarte vlek bij de ogen.
  4. Maak de ogen door eerst een witte stip te maken en daarin een zwarte.
  5. Maak de snuit
Dit was het weer voor vandaag!
Wat vonden jullie van deze NWTN?
De Maxfactor lakken kosten 5 euro en zijn oa. te koop in het Kruidvat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten