Zoeken maar!

woensdag 27 maart 2013

Swatches: Catrice Oh My Goldness!

Written by: Marieke
Hey iedereen! Vandaag ga ik jullie een lakje laten zien. Namelijk Oh My Goldness! (nummer: 910) van Catrice. Ik vind het een erg bijzonder lakje, omdat er veel mooie glitters in zitten. Kijken jullie mee naar de swatches van dit lakje?


Dit zijn de swatches van het lakje. Zoals je kan zien dekt het lakje wel, maar helaas moest ik wel 3 laagjes van de lak gebruiken voor het bovenste resultaat. Geen goede dekking dus. Op het flesje staat dat je 2 laagjes van het nagellakje moet gebruiken om hem goed dekkend te krijgen. Maak daar maar 3 laagjes van. Alsnog vind ik het wel een leuk resultaat geven! Vooral in het zonnetje glinstert de lak heel erg mooi! 

Het kwastje is dik en rond afgesneden. Dat zijn we gewend van Catrice. Ik weet niet zeker of de kwastjes hetzelfde blijven wanneer Catrice de nieuwe nagellakken uitbrengt. Persoonlijk hoop ik van wel, want ik vind het kwastje fijn werken en het lakken van mijn nagels gaat altijd erg snel. Voor mijn pinknagel geldt dit echter niet. Het kwastje is daarvoor te breed ;).Nog even over het uiterlijk: De Catrice Ultimate Nail Lacquer lakjes (de normale lakjes, dus dit lakje ook) hebben allemaal een zwarte dop, waarmee ze makkelijk te herkennen zijn. Ook zit er 10 ML in het flesje.

Ik vind dit een erg leuk kleurtje en jullie? 
Catrice lakjes kan je kopen bij Kruidvat of trekpleister voor €2,99

7 opmerkingen:

 1. Mooi, Ik heb je blog in de Hoe-overleef-ik Gelezen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, Ik heb je blog in de Hoe-overleef-ik Gelezen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool kleurtje!!
  P.s. Ik ken jullie ook via de hoeoverleefik

  BeantwoordenVerwijderen