Zoeken maar!

vrijdag 22 maart 2013

Uilen lipbalsem

Written by: Deborah


Hoi iedereen! Vandaag eens wat anders dan nagels, nailarts enz. Want ik ka jullie 2 hele schattige lipbalsems laten zien! De reden waarom ik dit met jullie wil delen is natuurlijk omdat het geen gewone lipbalsems zijn maar hele speciale, kijk maar mee!
Het zijn 2 uiltjes, een blauwe en een grijze. Ik vind het uiterlijk van de uiltjes er heel leuk uitzien en ze liggen ook lekker in de hand. Dus als je de balsem niet lekker vind kun je ze natuurlijk ook gewoon zo neerzetten. :)Onderaan de uiltjes zit een flapje die je open kan flappen en taddaaaaa, balsem! Ik vind dit egt super cute jullie? Het flapje is gemaakt van rubber en de uiltjes denk ik van plastic dus je kan het flapje er gemakkelijk goed in drukken. Ook zit er aan het flapje een uitsteeksel waar je het flapje mee omhoog kan halen.


Maar nu genoeg over het uitelijk en nu over de balsem zelf. Het is eerst wel even wennen om wat balsem op je vinger te doen, want het rondje is best klein. Erg onhandig dacht ik meteen, maar daar wen je snel aan joh! Ook de substantie van de balsem was even wennen, omdat het best hard is.
De balsem is echt heeeeeerlijk op je lippen!!!! Ze ruiken alle twee een beetje mint achtig, maar de echte beschrijving van de geur kan ik zelf niet vastleggen. Ook kan ik op de beschrijving niet iets vinden over de geur. Wel kan ik je zeggen dat ze balsem echt heerlijk tintelt op je lippen! Trouwens, bij het blauwe uiltje is de liploss blauw maar op je lippen is 'ie gewoon transparant, het zelfde geld voor de grijze.En nu mijn uiteindelijke mening:
- Erg handig is het niet.
- Schattig is het wel.
- Leuk voor in je tas.
- De substantie is hard, maar daar wen je aan.

Eigenlijk is het enige min puntje dus dat het niet erg handig is, dit komt door de kleine opening. Voor de rest ben ik echt heel erg tevreden met deze balsem!

En wat vinden jullie ervan?
Ik heb deze balsem gekocht in Artis (dierentuin in Amsterdam) uit de souvenir winkel. Ze kostte €3,95 per stuk. De blauwe heeft blauw balsem, de grijze heeft grijs balsem en er was nog een oranje en die heeft waarschijnlijk oranje balsem.

5 opmerkingen:

  1. Wat schattig kun je die ook ergens anders kopen dan in artis? X


    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel cute maar meestal zijn die dingen niet fijn om op te smeren

    BeantwoordenVerwijderen