Zoeken maar!

maandag 29 april 2013

Review Action Nail stickers

written by: Deborah
 Hoi iedereen!!! Vandaag testen we voor jullie de nailart stickers van Action.


De stickers zijn erg goedkoop namelijk maar €0,60, we zijn erg benieuwd of ze voor deze prijs ook goed zijn of of toch maar kan laten liggen en je €0,60 besparen.Zo zien ze eruit als je ze uit het pakje haalt. De stickers zitten op een doorzichtig vel wat erg handig kan zijn als je wilt meten welke sticker bij welke nagel past. De stickers zijn blauw met glitters en het viel ons meteen op dat de maten erg groot waren!
We testte de stickers uit op Marieke' s nagels en omdat die niet erg breed zijn waren de stickers veeeeel te groot.
Na wat gemopper en geknip hebben we de stickers geprobeerd op maat te knippen. Dit vinden we echter belachelijk omdat gewoon geen een maat goed was! We gingen door naar het plakken. Je moet eerst je nagel ontvetten met nagellak remover en daarna kan je de sticker van het vel halen en opplakken. Daarna vijl je aan het uiteinde de sticker weg.

Toen we de stickers aan het uiteinde goed bogen zodat je ze makkelijk kan weg vijlen, braken ze al meteen af. Het gevolg was dat er een hapje uit de nagel was!
We wilde het al opgeven, maar we gingen toch nog even voor jullie door om de ramp compleet te maken. Op naar nagel 2 dus.

Ik haalde de sticker van het vel, maar nog voordat hij eraf was scheurde ' ie.Grrr, we begonnen nu echt boos te worden. De andere stickers plakte we op en wederom braken ze af nog voordat we ze afvijlde. Dit is het eind resultaat:
We zijn zeeer maar dan ook echt zeer ontevreden en teleurgesteld. Alles mislukte! De hele kamer zat onder de stickers en op het begin kwamen we er ook al achter dat er een hap uit een van de sticker was!


Echt een aanrader is dit dus niet! Loop er lekker voorbij dus!

3 opmerkingen:

  1. Echt jammer dat veel dingen van de action gewoon simpelweg prutspul zijn.
    Het is zoooo goedkoop!!

    BeantwoordenVerwijderen