Zoeken maar!

vrijdag 12 april 2013

Review: Action oogschaduw

Written by: Marieke


heyy, vandaag een keer een ander artikel. Natuurlijk heet de site madenailart, maar het is vast leuk voor de afwisseling om een keer een beauty artikel te maken! De producten die ik ga reviewen zijn ook nog eens hartstikke budget. Namelijk de oogschaduws van de Action. Vandaag vertel ik jullie mijn mening over deze producten. Benieuwd? Kijk dan snel verder!


Ik begin als eerste met de lichtste kleur van de 3 oogschaduws die ik heb gekocht. Het is een licht bruine kleur. Ook zit er een mooie shimmer in(op de foto)! Helaas zie je die shimmer niet goed terug op je hand of ogen. Ik laat later in dit artikel de foto van al de swatches zien. Ik kon helaas geen nummer of naam op de verpakking vinden. 


Dan nu over de donker bruine kleur die ik heb gekocht. Ook bij deze oogschaduw kon ik geen nummer of naam vinden. Het is een matte donker bruine kleur zonder glitter of shimmer erin. Ook vond ik het net lijken of de deksel scheef zat. Vinden jullie dat ook? Het kan ook zo zijn dat ik het me verbeeld :D.


Als laatste laat ik jullie de donker paarse kleur zien. Die bedekt is met een metallic glans, erg leuk! Uiteindelijk na het swatchen vond ik de kleur iets te donker voor mijn huidskleur en op mijn ogen, dat vond ik wel erg jammer! Natuurlijk kan het dan voor jou wel de geschikte kleur zijn! 

Nog even over het uiterlijk: Zoals je kan zien is het een simpel klein doosje wat ik heel leuk vind 'ogen'. Er zit 2.5 gram in. Ook staat het beauty merk van de Action in de oogschaduw en op de deksel, namelijk Max. De deksel+ onderkant van de oogschaduw is van plastic maar ook erg stevig.

Nu heb ik wel van alles over de producten verteld maar ik moet natuurlijk ook nog de swatches laten zien. Ik heb het op mijn arm gedaan, want het licht was te slecht ( het was avond) om mijn ogen goed vast te leggen op de foto.
De foto:

Als eerste zie je van links naar rechts de licht bruine, de donker bruine en de donker paarse. Het viel me op dat de paarse en donker bruine erg korrelig aanbrachten maar wel goed gepigmenteerd zijn. De licht bruine daarentegen brengt niet korrelig aan, maar is wel minder goed gepigmenteerd, dus minder goed te zien.

Al met al zijn het geen slechte oogschaduws, maar ook niet de beste. Wel zijn ze het zeker waard als je naar de prijs kijkt! Dat was namelijk €0,59. Geen geld dus! Er waren nog meer kleuren zo ver ik weet was er ook nog een blauwe en licht paarse/roze. 

Ben jij ook van plan om deze oogschaduws aan te schaffen?

Zoals ik in het artikel zei zijn deze oogschaduws te koop bij de Action en kosten ze €0,59.

1 opmerking:

  1. Wel goedkoop maar jammer dat sommigen slecht pigmenteren.

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen