Zoeken maar!

maandag 1 april 2013

Winactie!

Written by: Deborah

Hoi iedereen! Vandaag hebben we een leuke winactie voor jullie als welkoms kado voor de nieuwe lezers! Meestal hoeveel jullie niet veel te doen, maar dit keer maken we het leuker! 
Je kan winnen door de prijsvraag goed of het best te beantwoorden. Laten we eerst naar de prijs gaan:  essence nailart magneticts 07. Essence cracking top coat 05, Essence colour & go 127, Essence nude glam 06, Essence lipstick 58, Catrice smokey eyes 040, Catrice 100:Hoe kan je winnen?
Door deze prijsvraag zo goed mogelijk te beantwoorden:
Hoeveel nagellakjes hebben Deborah & Marieke samen? (inc. stripers, topcoats, bacecoats enz!)


Hier onder een plaatje van bijna alle nagellakjes van Deborah:
Let wel op! De foto is onduidelijk en de nagellakjes liggen op een hoopje omdat jullie ze anders makkelijk kunnen tellen!

En dit is de foto van Marieke's stash:

Als je mee wilt doen moet je je geschatte antwoord mailen naar: Madenailart@gmail.com. Zet hieronder ook een reactie dat je mee doet, maar vermeld niet je geschatte aantal hieronder! Natuurlijk vinden we het leuk als jullie ons ook volgen op social media, en natuurlijk een tweet over deze winactie sturen, Dit is niet verplicht!

Hoe kiezen wij een winnaar?
We bekijken de ingestuurde antwoorden en het goede antwoord zit er waarschijnlijk niet tussen omdat dat bijna onmogelijk is, maar het antwoord dat het dichts overeen komt wint. zijn er 2 antwoorden die samen het best overeen komen, kijken we naar de social media, of jullie ons volgen enz, dus vermeld hieronder ook eventueel je twitter naam.

extra informatie:
De winactie gaat door bij minimaal 10 deelnemers (dus nodig je vriendinnen ook uit om mee te doen!) En als je wint vermelden we het op de site en je ontvangt een e-mail, daar moet je binnen 5 dagen op reageren. Anders kiezen we een ander uit.
De winactie loopt t/m woensdag 10 april 2013

Dit is een welkom cadeau voor de nieuwe lezers, maar als oude lezer mag je uiteraard ook mee doen. We hopen dat jullie onze blog blijven volgen! En heb je tips, vragen of een mededeling? Je mag altijd mailen!

6 opmerkingen:

 1. Hee !
  Ik doe mee met je winactie ! Heb mijn geschatten antwoord al naar je toegemaild ! Hoop dat ik het een beetje goed heb geschat ;) Super leuke winactie !

  Groetjes Annick ( @Annick_NAMEK )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hou,

  Ook ik heb mijn antwoord gemaild. Nu maat hopen dat ik in de buurt zit....

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hooi!!!
  Ik heb ook mee gedaan! Hopelijk win ik❤
  T zag er echt cool uit!
  Doeg'x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je herkent mij doordat ik aan het eind van het bericht doeg'x zeg

   Doeg'x

   Verwijderen
 4. Ps willen jullie alsjeblieft meer berichten plaatsen??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, ik doe mee.
  Ik heb net een mailtje gestuurd.
  Op Twitter ben ik PhiToe.

  Liefs,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen