Zoeken maar!

vrijdag 10 mei 2013

Kruidvat Nagelfestival #2


Written by: Marieke

Hayy iedereen! 
Ik heb goed nieuws voor nagelfans! Van 29 april t/m 12 mei is er namelijk nagelfestival bij Kruidvat! Wil je meer informatie en details? Lees dan snel mee!Zoals je op de foto kan zien heb je keuze uit nagellak, nagellakremover, kunstnagels of vijlen. En dan krijg je er als je er 1 koopt 1 gratis! Maar er is nog meer, want je kan alle combinaties combineren. Je kan bijvoorbeeld een nagellakje van Catrice combineren met de nagellakremover van kruidvat en dan krijg je er 1 gratis! 

Dat is nog steeds niet helemaal goed, want je zou denken dat je dan de duurste van de 2 moet betalen. Dat is niet waar! Op de onderste foto zie je het volledige artikel in het foldertje van kruidvat. 
Jammer genoeg kan je de onderste lettertjes niet lezen. Maar je krijgt dus niet de goedkoopste gratis, maar je krijgt 50% korting op beide producten. Dus stel je wilt een Essence lakje en een Catrice lakje. Dat is 1,69+2,99= 4.68: 2= 2.34! Dan betaal je dus 2.34!

Je kan ook op de laatste foto zien dat er een nieuw nagellakremover potje is van kruidvat eigen merk. Wat het is ga ik nog een keer in een artikel uitleggen. Binnenkort zien jullie daar namelijk een review van!

De actie loopt t/m 12 mei 2013

Hebben jullie al iets ingeslagen bij het nagelfestival van Kruidvat?Geen opmerkingen:

Een reactie posten