Zoeken maar!

maandag 6 mei 2013

Nails inc: Bling it on Neon

Written by: Marieke


Hayy iedereen! Vandaag laat ik jullie een heel leuk setje zien. Namelijk een van Nails inc.
Het setje heet Bling it on Neon. En is bedoeld om je nagels te voorzien van leuke glitters. Wil je meer weten over dit setje? Kijk dan snel mee!

In het setje zitten de volgende producten:
- Een (dekkende!) witte nagellak.
- Een topcoat
- 2 kleuren glitters: blauw en roze
- Een bakje waar je de glitters in moet doen
- Een kwastje waarmee je het kan bijwerken

Stap 1:
Lak je nagel met de witte lak. Ik heb als eerste 1 laagje aangebracht. Om het extra dekkend te krijgen bracht ik daarna nog een wit laagje aan. Maar je moet nadat je het 2 laagje hebt aangebracht snel zijn! Je moet namelijk meteen door naar stap 2!

Stap 2:
Zorg dat je voor stap 2 de spullen die hierboven staan hebt verzameld. Het trechtertje hoeft niet per se, maar het is wel handig om de glitters terug in het potje te doen. Draai ook alvast het potje open. Als je het tweede laagje hebt aangebracht pak je de glitters en strooi je het over je natte nagel. Natuurlijk boven het bakje, maar je kan ook het bakje omdraaien en de glitters in het kuiltje strooien. Dan kan je je nagel in het kuiltje bedekken met glitters.

Stap 3:

Ga met een (waaier)kwast over de nagel heen. Je moet wel goed opletten dat de nagel niet nog te nat is. En je moet de nagel een beetje hebben aangedrukt. Zorg er met de kwast voor dat de glitters die niet 'vast' zitten van de nagel af gaan.

Stap 4:
Pak het bakje waar de glitters in/op liggen en doe het trechtertje in het glitterpotje. En giet voorzichtig de glitters weer terug in het potje met behulp van de trechter.

Zo ziet de nagel eruit zonder een topcoat erover heen. Maar dat gaan we wel doen bij stap 5.

Stap 5:
Breng de topcoat aan over je nagel. En de glitters beginnen er mooi te schitteren! Ook zorgt het ervoor dat de glitters nog langer op je nagel komen te zitten.


Wel een nadeel is dat er wat losse glitters op je kwastje komen te zitten. Dus vergeet niet om het kwastje schoon te maken. 

En dan nog even een grappig verhaal dat gebeurde tijdens het maken van deze nagel. We waren namelijk aan het stofzuigen om alle glitters van de tafel en kwastjes te halen. We zetten de stofzuiger om de laagste stand en we zetten hem aan. Toen gebeurde er iets heel grappigs. Het kwastje van het waaierkwastje vloog van het stokje de stofzuiger in! We stonden van schrik stil en barstte toen in lachen uit. Uiteindelijk hebben het kwastje uit de stofzuiger kunnen halen.

Wat vinden jullie van dit setje?
Dit setje kan je kopen bij de Sephora voor ongeveer €20 euro. Let wel op de Sephora gaat in juni uit Nederland verdwijnen. Wel kan je Nails Inc online bestellen op bijvoorbeeld de Sephora site.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk setje met die glitters!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat handig, ga ik zelf ook proberen!
    xxx c.

    BeantwoordenVerwijderen