Zoeken maar!

woensdag 6 februari 2013

Catrice Neo Geisha

written by: Deborah
Hoi iedereen! vandaag een berichtje over de nieuwe LE van Catrice. Het is een mooie collectie met vrij felle kleuren. Ik laat jullie de producten zien en een review van een product dat ik al heb gekocht. Veel plezier bij het lezen!

Dit is wat Catrice zegt over deze LE:
De Aziëtrend, geïnspireerd op de Geisha look is razend populair op de catwalks. Zwarte eyeliner en rode lippen zijn absoluut onderdeel van een look met zijden kimono's, boordloze jasjes en de spectaculaire schoenen die bij deze trend horen. Limited Edition ‘Neo Geisha’ by CATRICE is een moderne interpretatie van de traditionele Geisha look en verenigt artistieke Japanse elementen met westerse facetten. De kleuren rood, donkerblauw en nude worden gecombineerd met intens groen, roze en paars; een combinatie van klassiek en modern.
Limited Edition ‘Neo Geisha’ is verkrijgbaar in februari en maart 2013.
Ik ga de producten even met jullie langs:

Lip brush: Dit is een handig kwastje om de lip and cheek colour aan te brengen:
Voor een perfecte applicatie. De Lip Brush heeft een Aziatisch dessin met een bamboe handvat en een superzacht kwastje. Speciaal geschikt voor Neo Geisha Lip and Cheek Colour.

 Absolute eye colour: Dit zijn goed gepigmenteerde oogschaduwen, ik vind dat ze er met het bloemen printje qua uiterlijk al prachtig uitzien!:
Met deze hooggepigmenteerde en verfijnde poederoogschaduwen - met en zonder glans - creëer je een subtiele of intense oogmake-up. Het bloemdessin in Japanse stijl is een absolute blikvanger.
In de kleuren: 
 Dit zijn 5 prachtige Catrice lakken met hetzelfde bloemetje op de dop. Ik vind de kleuren erg mooi maar toch heb ik ze laten staan omdat ik nog heel wat lakjes heb staan die ik nog moet swatchen :).
De nagellak met superdekking is er in vijf trendy, heldere kleuren en houdt extreem lang. De effecten variëren van naturel tot glinsterend, voor een moderne en individuele Geisha look.
In de kleuren:


Lip and cheek colour: Dit zijn prachtige kleuren die geschikt zijn voor je lippen en wangen.
Ze zijn echt supermooi gepigmenteert zoals je straks ook in de swatches zal zien.
Fluweelachtig. De lippenkleurcrèmes bieden een fluweelachtige, matte finish - niet alleen voor de lippen, maar ook voor op de wangen. Ze zijn gemakkelijk met de vingertoppen aan te brengen of met de Lip Brush.
In de kleuren:


 patch eye liners zijn zelfklevend voor een mooie look met perfecte gesymmetreerde (is dat een woord? :) ) eyeliners.
Zelfklevend en in vier verschillende vormen. De Patch Eye Liners voorzien de ogen van een perfecte symmetrische eyelinerlook! Langhoudend en zonder te vlekken! Breng de Patch Eye Liners aan op de wimperrand vòòr het aanbrengen van oogmake-up. Trek de Patch Eye Liners voorzichtig los om te verwijderen. Een verpakking bevat acht paar patches die kunnen worden hergebruikt.

Dat waren alle producten, Ik ben erg onder de indruk maar toch heb ik maar 1 product gekocht namelijk de lip and cheek colour nummer 3

Hij is echt supermooi gepigmenteerd! Ik zag hem liggen en heb hem meteen in mijn mandje gedaan :) Het voelt goed aan en blijft erg lang zitten.
Ik ben erg tevreden en kan jullie deze kleur echt aanraden!

tot slot nog een flimpje van catrice.

Wat vinden jullie van dit soort reviews? vaker doen?


1 opmerking:

  1. Mooie collectie ik vind de monos erg mooi en de blush lijkt me prachtig! misschien snel maar gaan shoppen :D

    BeantwoordenVerwijderen