Zoeken maar!

woensdag 6 maart 2013

Neon overloop

written by DeborahHoi iedereen! Vandaag wil ik jullie deze leuke neon creatie laten zien! 
Ik had vrijdag 1-03-2013 een NEON schoolfeest en natuurlijk waren ik en mijn nagels helemaal in thema! 
Ik heb een mooie overloop gemaakt van roze en geel omdat mijn jurkje ook roze met geel is.Omdat neon niet zo heel goed dekt in een keer heb ik eerst 2 laagjes wit aangebracht. Ik heb trouwens een perfect dekkende wit gevonden waar ik waarschijnlijk binnenkort ook een artikel over ga maken.
Daarna heb ik roze en geel op een sponsje gedaan en zachtjes op mijn nagel gesponst. Trouwens, we hebben ook een post waarbij we techniek laten zien. Het is misschien leuk om daar ook deze techniek bij te doen? Natuurlijk komt er met sponsen wel wat nagellak op je huid en dat haal ik weg met een  wattenstaafje met nagellak remover.
Ik vind het een hele leuke en simpele creatie omdat het sponzen heel erg snel gaat en omdat het zo'n dun laagje nagellak is droogt het ook nog snel. Bij deze neon creatie is de witte onderlaag een belangrijke basis dus moet je met de wit al netjes langs je nagelriemen lakken.
Op m'n nagels heb ik ook nog een laagje glitters gedaan die je niet goed op de foto's ziet maar bij disco lampen gaf het wel een heel leuk effect. Ik kreeg veel leuke complimentjes over deze nailart (waarschijnlijk omdat hij zo opviel). Ik ging de volgende dag nog ergens heen, en ze wisten daar dat ik een neon feest had kreeg ik allemaal van die opmerkingen van : 'hé wat een leuke nagels, zeker voor het neon schoolfeest?'
Dit was het dan voor vandaag!
En wat vonden jullie ervan?

7 opmerkingen: