Zoeken maar!

maandag 4 maart 2013

Review: Action stripers

Written by: Marieke

Hay allemaal! Vandaag weer een review, dit keer over budget stripers. Namelijk de stripers van de Action! Iedereen kent de Action vast wel, en misschien heb je ook al gehoord over de stripers. Vandaag vertel ik mijn mening over de stripers! Kijken jullie mee?

Sommige weten misschien niet wat stripers zijn, dat zal ik nog even uitleggen. Een striper is gewoon een flesje met nagellak, alleen is het kwastje dunner. Waardoor je gemakkelijk dunne lijntjes kan maken op je nagels. Later in het artikel laat ik nog een foto zien van het kwastje. Maar nu even over de rest. Ik vind de verpakking vind ik er prima uitzien, en zoals jullie kunnen zien zijn de stripers van Max nails. Dus het eigenmerk van de Action. Er zitten 3 stripers in de verpakking en in elke striper zit 7 ML. 

Er waren heel veel verschillende setjes met verschillende kleuren (zoals: roze, paars, rood, blauw etc. maar ook bijvoorbeeld glitter stripers). Maar ik wilde in de winkel kiezen voor kleurtjes die ik nog niet in mijn 'striper' stash had. Toen kwam ik uit op dit setje met een groene, gele en oranje kleur.


Natuurlijk hebben de kleurtjes ook nog een naam, van links naar rechts: Neon Yellow, Lime green en Neon orange. Het zijn hele simpele namen.


Nu kom ik even terug op het begin van het artikel. Zo ziet een striper kwastje eruit. Het is een dun (meestal lang) kwastje. Je kan er allemaal figuurtjes van maken in verschillende diktes.


Ik had al een nail art op mijn nagels, daardoor kon ik de stripers niet op mijn eigen nagels testen dus heb ik het op een papiertje gedaan. Zodat jullie alsnog kunnen zien dat je dunne maar ook dikke lijntjes kan maken. Natuurlijk kan je je ook helemaal uitleven door bijvoorbeeld bloemen of andere figuurtjes  te maken op je nagels. Eventueel kan je ook nog stipjes maken met de striper door het kwastje in de nagellak te dopen en met het puntje van het kwastje het 'druppeltje' op je nagels te laten vallen.

Wat vinden jullie van de Action stripers?

Een set van 3 stripers kost maar €1,35!! Heb je altijd al stripers willen hebben? Dan is dit je kans! Ze zijn in heel veel verschillende setjes te koop. Dus voor ieder wat wils.


3 opmerkingen:

 1. Ik heb ook twee setjes en vind ze erg fijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel leuk uit. Zal eens gaan kijken, kan ik ze kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 3 setjes.
  tip: als ik bijv. de bruine striper aanbreng is ie een beetje doorzichtig, breng daarom nog een laagje aan.
  xxx c.

  BeantwoordenVerwijderen